mandag 25. oktober 2010

Tjukkasklubben

Eg skal starte opp mi eiga bedrift. Den skal heite Tjukkasklubben. Eg er jo sosialist, så bedrifta skal ikkje tene pengar - eller koste pengar. Sånn er det jo med oss sosialistar. Men eg er på vill jakt etter tjukkasar som ynskjer å freiste å få til ei livsstilsendring. Litt meir aktivitet, litt mindre mat, ingen godsaker - og ikkje minst kokte fiskekaker. Eg veit korleis det er å være tjukk, føle seg mindre verdt - veit kor flaut det er for tjukke å trene -så ver trygg på at det vert etter "Kristianmetoden"

Eg er korkje ernæringsekspert, treningsekspert eller på andre måtar noko ekspert. Du får med andre ord det du betaler for. Og det er jo då ingenting.  Einaste eg krever er at me bloggar om det. Til inspirasjon for andre tjukkasar.Send meg ei melding på Facebook.

4 kommentarer:

 1. Er det bare for menn? og hvor tjukk må man være for å få være med??

  SvarSlett
 2. Klarer alltids en tjukk dame også. Bør være ganske tjukk. Ikke bikinitjukk.

  SvarSlett
 3. hmmm bikinitjukk?????? Er ikkje smellfeit, men strever nå på.... typisk jojo-slanker med mange erfaringer fra oppturer og nedturer. Er faktisk ekspert på nedturer......Gikk ned 19 kg i for et år siden, opp 10 igjen det siste halve året.... Ganske tjukk i hode kan du si

  SvarSlett
 4. Hvordan går det med Tjukkasklubben ? Mens jeg venter er jeg blitt tjukkere... Ja har faktisk lagt på meg 13 kg de siste 18 mnd.... Fortsatt tjukk i hode, kan du si.........
  Nå er det nytt år og nye muligheter ( til å bli enda tjukkere) Kanskje jeg snart er tjukk nok til å delta i tjukkasklubben ?

  SvarSlett