torsdag 7. oktober 2010

Fettnytt

Det skjer altså så mykje på tjukkas- og venleikshysterifronten at det er nesten for mykje for ein stakkar å følge med på, når ein samstundes skal gje ut bok og alt det som har fulgt med det. Men folk er altså jævla opptatt av kropp og fett om dagen.

Kelly Osbourne gret over sin nye kropp. Så glad er ho for at ho har tatt av nokre kilo. No flekker ho på seg bikinien og er stolt som ei høne. Mannsfett gratulerer og ynskjer til lykke med strandturen.

Om menn syns at ræva heng eller penisen er for liten - så fins det no håp. Marks & Specner har utvikla psuh-up undertøy for menn. "Den nye boxertrusen skal løfte baken, og har en integrert hylle for å framheve utstyret foran." Ei hylle å legge penisen på faktisk. Kven vil ikkje ha dette?


Men i dag kan alle tjukkasar rope tre gange tre hurra og velte seg i sjokolade og smelta ost. For det skal faktisk opprettast eit masterstudium i fedme. Du kan lese om gladsaken her. Kanskje dei treng prøvekaninar? Som kan ligge på sofaen og ete potetgull, medan ein vert studert av glade helsesøstre frå heile landet? Første mann til mølla får ringe matbjølla.


Men altså om du gir faen i alt dette og berre vil bli full med gode røykeforhold, så kan du komme på lanseringsfest for FEIT. Om du er så tjukk at du ikkje liker å gå ut, kan du berre bestille den her.


Er kasta ut på djupt vatn. Helvete heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar