lørdag 23. oktober 2010

Tjukk og singel?

Om ikkje ein sjølv skal slite med sitt eige sjølvbilde og kropp - så melder VG i dag at 25% av befolkninga i Noreg syns at partneren er for tjukk. Kven er desse menneska? Lurer du på om partneren din har svara i undersøkinga?

Du får følge med i kveld når laurdagspizzaen kjem på bordet - om kjærasten din tel kor mange pizzastykker du et og kor mange sjokoladebitar du trøkker i trynet under laurdagskosen. Kan bli ein skikkelig triveleg kveld i mange heimar i kveld. Eg sjølv skal innta flytande kaloriar og kalorifrie sigarettar på ein eller annan utestad. Og være eks-tjukk og singel. Om ikkje anna - så slepp eg no at kjærasten syns eg er for tjukk.

2 kommentarer:

 1. Hehe lurer virkelig på hvor de får slik info fra!

  Uansett, så deg på tv for 2 uker siden og jeg har helt klart tenkt til å kjøpe boken din! :)

  SvarSlett
 2. Trond Birkedal, ex-ordførerkandidat for FrP i Stavanger, er en offentlig person siktet for kroppsrelaterte forbrytelser som har fått forsvare seg (Viggo på lørdag, Magasinet Plot) - og må derfor tåle å få kroppen sin debattert!

  Er der noen andre som mistenker at den egentlige grunnen, under all den politiske broiler-beregningen, til at han ikke klarte å stå fram som homo før ikke var mer eller mindre reell homofobi i FrP, var hans struttende overvekt? At han hadde fått det for seg at det å være en overvektig FrP-homse ville være lik å være en slags annenrangs harry-homse?

  To interessante personer å sammenligne med:
  - Den mest kjente homofile politikeren fra Rogaland: Bent Høie, stortingsrepresentant for Høyre, kunne jo like gjerne vært Mr. Gay Rogaland. I bunaden sin er han jo rene poster-boy'en for forestillingen om homsen som svigermors velstelte drøm.
  - Daffyd Thomas, the only gay in the village. Er det en tilfeldighet at han er både latterlig OG overvektig?

  Referanser:
  - Egne opplevelser som ex-feiting
  - Atkins, Dawn (1998). Looking Queer: Body Image and Identity in Lesbian, Bisexual, Gay and Transgender Communities.

  SvarSlett