torsdag 14. oktober 2010

Sånn er det med den saken

Og utover det - så er det vel ikkje så mykje meir å sei.

1 kommentar:

 1. Enig. :-) Gratulere med ferdig bok :-). Gleder meg veldig til å lese den. Flott med et mannefokus. Det behøves i Norge.

  Det verste med overvekt er ikke kiloene og strevet med å pine de vekk, men det at folk tilsynelatende setter likehetstegn mellom tjukk kropp =tjukk i hue.

  Nesten alle programmer, eksperter og de som de har valgt ut til å svare som er tjukke eller som har blitt tynne presenterer det som om alt det handler om er å bli fortalt/skjønne hva som er sunn mat og hvorfor man har overspist og begynne å trene, og så går alt av seg selv og alle plager forsvinner. Alle jeg kjenner med mange kilo å slite med kan kcal/GI/karb tabellene på rams, har ganske så gode kunnskaper om ulik trening og er aktive mennesker du ofte finner for eksempel i bøkene lagt ut til toppturene rundt om i landet og mange går trappene fremfor å ta heisene(ikke alle føler seg vel på treningsstudio). Er så drittlei av å se overvektige fremstilt som mennesker som ikke skjønner at hamburger, cola og sofaen dag etter dag ikke er lurt.

  Helsevesenet gjør noe av det samme overfor mange overvektige. Er du feit, blir det årsaksforklaringen på alle smerter og plager, og alt skal fikses ved at du går ned i vekt og trener mer. Er du tynn har du sykdommer og uansett hvor lite aktiv du er så er ikke trening den samme "big issue". Er du feit så ser du at du nesten burde hatt med deg videobevis på at du er aktiv og spiser masse fisk og grønnsaker. (LOL fylte bloggen min med turbilder i vår)

  ELSKET INTERVJUET MED MOSKVA MARIT denne uka. Ho fikk punktert en del av disse tingene.

  SvarSlett