fredag 8. oktober 2010

Rar og spanande dag

Dagen i dag har vore spesiell og rar. I dag har eg bretta ut heile livet over mange sider i A-magasinet, hatt kronikk i Dagbladet, Morgonbladet og vore i ymse radiostasjonar. Veldig spesielt og seie så mykje om seg sjølv, men eg har fått så mange fine og gode tilbakemeldingar frå kjende og ukjende. No er eg kjempetrøtt, men skal svare alle som har tatt kontakt.

Det å ha ein kronikk på Dagbladet sine nettsider er ikkje kanskje berre supehyggeleg, fordi det er mange tilbakemeldingar av ulik art, og eg vil jo ikkje være slem med Tone Damlie Aaberget - fordi ho er jo i grunnen like søt og god som eit glass med syltetøy frå Lerum. Men ho er berre eit eksempel - og som eg har skrive, så trur eg ikkje ho har sagt dei tinga ho har sagt med overlegg. Både ho og eg for den del, må berre tenke på korleis orda våre virkar på andre.

Men det som gjer meg overbevist om at eg har satt fokus på noko som er bra, er denne tilbakemeldinga eg har fått på Facebook i dag:


Leste en flott artikkel på dagbladet nå. Stor takk til deg for det! Jeg er lærer på ungdomsskolen, og får helt angst over hvor stort press elevene har på seg når det kommer til å se "sånn og sånn" ut. Har elever som er normalvektige som mener de selv er tykke. Det sier vel sitt.Derfor blir jeg så glad når jeg ser slike artikler! God helg!

Me som vaksne mennesker kan ikkje tillate at born går rundt og skammar seg over kroppen sin. Der har me alle eit ansvar. Og det var det. No går eg beint til sengs. Over og ut. 

I salg fra mandag. Bestill den her

4 kommentarer:

 1. leste artikkelen om deg i A-m nå. Dritbra!! Skikkelig kult at du får så mye omtale. Gratulerer! Gleder meg til å lese boka. Utdragene i A-mag var morsomme!

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å lese boka di!

  SvarSlett
 3. Så deg i God Morgen Norge idag. Endelig noen flere som kan bruke ordet FEIT uten å krympe seg. Det er så tullete å pakke det inn i ord som høres penere ut, som f.eks. Fet, Overvektig o.l.
  Og det er jo skjeldent en hemmelighet at man er feit. Fett er fett. Folk er jo ikke blinde.

  Uansett, kult at du skriver om feites syn på seg selv.

  Btw, vet du hvor man får tak i turklær (til skog og fjell) for feite? Finnes jo ikke. Selv str 46 er jo en liten 46.

  Hilsen feit jente...som lurer på å ta ett lite skritt (i første omgang) mot den tynnes verden.

  SvarSlett
 4. Hei! Spennende lesning her, men jeg har et spørsmål: har du røyk bevisst på bildene dine?
  Har røyking hjulpet deg å gå ned i vekt? Trist i forhold til at det er unge mennesker som nå lar seg inspirere av deg.

  SvarSlett