lørdag 26. juni 2010

Tynne mennesker er dummere enn tjukke

Kvart år skal ein kåre den penaste jenta i landet. For skjønnhet er viktig. Viktigare enn alt anna. I år har deltakarane fått ein missequiz av avisa VG. Mellom anna kven som sit i regjering og kva som er den lengste elva i Noreg. Svara deira er det endelege beviset på at tynne og vakre folk er dummare enn tjukke. Så eg trur at ein kan slå to fluer i ein smekk her. Truleg er grafen over kor vakker du er proporsjonal med grafen over kor dum du er. Så Miss Norway og Miss Stupid kan kårast i ein eingong. Og når ein i tillegg har fått ein tidlegare deltakar i Paradise Hotel til å leie opplegget - då vert det heile ein stor IQ-fest. Hurra!Blonde jenter som prøver å springe beint fram.

5 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg elsker deg.

  Og det er ikke fordi jeg er litt lubben og sjalu, altså!

  SvarSlett
 2. Er en del damer generelt som er helt sprengt når det kommer til faktakunnskap, men dette har ingenting med IQ å gjøre. Vel, ville nok delt seng med hver og en av jentene på denne videoen uavhengig av faktakunnskapen så da er det vel ikke så farlig for dem. ;)

  SvarSlett
 3. Dette stemmer ikke med der jeg bor, der er de stygge og tjukke helt blåst mellom ørene.

  SvarSlett
 4. Hvis det stemmer at "Tynne mennesker er dummere enn tjukke" betyr det at jeg kommer til å slite når jeg prøver å gå ned i vekt samtidig som jeg studerer?;)

  SvarSlett
 5. Meget "intelligent" observasjon ;)

  SvarSlett