søndag 24. oktober 2010

Varsko her! Forbli barnlaus

Altså. Planlegg du å etablere ein familie, få born, stasjonsvogn, katt og hygge. Tenkt deg nøye om. For dersom du vert gravid å ber bornet fram - kan det vere at du utløyser fedmen. Den store skumle fedmen. Som er/ikkje er ein sjukdom.

Så då må du spørre deg - lukkeleg familieliv eller ein nokonlunde kropp. Kva er viktigast for deg? Og svaret gjer seg jo sjølv, kva faen skal ein med ungar om ein er feit? Då kjem partneren din til å syns du er tjukk, forlate deg for ei ny og yngre dame - og du blir ei feit (og lat) åleinemor. Er det den framtida du vil ha?

Nei, kjøp deg heller ein unge frå Malawi til dømes. Madonna syns dei er supre. Dei står jævlig bra til dei nye skinnstøvlane ho kjøpte førre veke. Då kan du få familieliv - og du beheld kroppen og kjæresten din.

Tynn+unge=hurra!

3 kommentarer:

 1. Hahahahaha........

  SvarSlett
 2. *flirer* Jeg var av typen 50 kilo, opp 25 kilo under hvert svangerskap (50 % økning, ja) og kom raskt ned igjen i vekt etterpå uten å gjøre noe spesielt for det. Legen min var heldigvis av den rolige typen som ikke kom med formaninger, fordi alt var normalt ellers, blodtrykk og sånt. Problemet var svangerskapskvalme i 9 mnd, ikke de normale 3 mnd, og kun mat dempet kvalmen.
  Jeg så ut som jeg var meget beslektet med flodhester...følte meg vel sånn også.

  SvarSlett
 3. Madonna har vel prøvd å bli gravid igjen selv, men det er ikke så lett når man har passert en viss alder. Hun har to egne barn så det er vel litt vel enkelt å si at hun er redd for "fedmespøkelse".

  SvarSlett