torsdag 28. oktober 2010

FRP vil ha fleire treningsformer

Ho som tener minst på Stortinget. Den glade Mette Hanekamhaug slår eit slag for trim og trivsel. Ho vil avkriminalisere proffboksing. Ingenting er jo som gladvold. Og det er jo sjølvklart at ein må få lov til å drive med slossing i organiserte formar. Ein kjempeviktig sak når det gjeld idrett og folkehelse. Godt at ho fokuserer på dei sakene som verkeleg betyr noko. For folk flest.

Og som eit bevis for at ho har rett har ho fått med seg to av dei hardslåande samfunnsdebattantane i Noreg. Linda C. Hofstad Helleland frå Høgre argumenterer for at ein skal få lov til å drive proffboksing, med denne harde klinken: - Barn blir eksponert for vold daglig på TV. Sjeldan godt argument for at ein skal få lov til å sloss i organiserte formar. Vold er kult ass.


Ole Klemtesen er også tung og får inn ein frå høgre og seier, at det er absolutt på tide. Ola Nordmann må våkne opp og ikke være huleboer lenger.
Herregud med så tungtveiande argument er det jo berre å slå til.

Ein hjerneskalle eller ein tomhjerne?

3 kommentarer:

 1. herregud... er det rart det har gått som det har gått her i landet.. la folk bestemme over seg selv det er helt sykt at noen gamle horer som faen aldri har trent engang skal sitte og bestemme dette her.. Jeg driver med Thaiboxing og vi måtte dra til sverige for å arrangere norgesmesterskap.. dra til helvete alle dere forpulte møkkapolitikere håper dere brenner i helvete alle sammen

  SvarSlett
 2. @Anonym Du kan jo begynne med politikk selv. Med dine formuleringsevner, så har jeg et forslag på hvilket parti.

  SvarSlett
 3. I norge skal det forbys, her er mine forslag: Sykling er jo også livsfarlig må bli påbudt med helhjelm å skinndress for alle syklister.Og få snarest innført forbudet på skateboard igjen, vi så jo alle hvor galt det det gikk da dette svineriet ble lovlig. Må forby større glass enn 0,33 liter, alt over det er jo livsfarlig og folk kan jo drukne av det, forresten glass å kniver må også forbys kan jo skjære seg på det..Biler må snarest plomberes til maks 40kmt , alt over det kan jo være livsfarlig, og må snarest bygges skinner som bilene kan gå på for å hindre personskade.
  . Alle hus må dekkes snarest med skumplast og isopor innvendig, kan jo ikke ha noen skader. Tenne bål innvendig i hus? FORBY vedovn i hus ,sier seg jo selv LIVSFARLIG!!!!!

  SvarSlett