søndag 19. september 2010

Tjukkasar - kverk ein rasist!

Altså. Det er ting som er værre enn tynne svenske gutar som et ein kjeks og drikk eit halvt glas vatn i veka. Det er ting som er verre enn fedmeepedemi og fleskeræver. Det er ting som er verre enn at det er ein nyheit at tjukke damer kan sjå bra ut.

Det er verre å være tjukk i hovudet. 5,7 % av menneska i Sverige er tjukke i hovudet. Dei har i dag bidratt til at 20 rasistar får plass i det svenske parlamentet. Det er skummelt og skremande at rasistar skal få ein slik moglegheit å påverke korleis eit land skal utvikle seg. Ei allereie kald og kynisk høgreregjering, må no sette sin lit til rasistar for å få fleirtal.

Ei slik utvikling har alle me som har hjerneceller som er nokonlunde velproposjonert med fettprosenten eit ansvar for å ta på alvor. Men tjukkasane må og på banen. Ser du ein rasist tar du fleskeræva di å set deg på han, og la han kjenne like mykje smerte som han påfører andre. Er du dame med store fleskepuppar, lurar du ein rasist til sengs, og dasker og kverk han med puppane. Ta dei, ta dei - la dei kjenne at det svir.

For om ein må velge mellom eit samfunn med tjukkasar eller eit samfunn der nokon folk er mindre verdt pågrunn av hudfargen sin - så vert det flesk for alle penga.

Glade rasistar feirer seg sjølv. Med fleskeræver som våpen skal dei knusast.

12 kommentarer:

 1. Ser her at du ikke har så voldsomt stor innblikk i det svenske samfunn. Hvor bor du? Er det mye utlendinger der du bor? Hvar du hvert i malmø? Vet du at av nesten 300.000 mennesker er over 60% utlendinger? Visste du at det finnes en skole i Rosengård, bydelen der det er mest utlandinger, har 1000 elever men kun 2 av dem er svenske? En mann ble banket opp mitt på gaten av 10 utlendinger fordi har hadde svenske landslagets forballdrakt på seg. Hanv ar en rassist fordi han har glad i sitt eget land. I sverige kan du så vidt ta opp evnet invandring uten å bli kaldt rassist fra høyre og venstre. Mangen svensker er idag lei av dette og ser en mulighet i det eneste parti som tørr å snakke om de ellers tabu-belagte evnet. Så folk som stemmer på Sverigedemokraterna er ikke teite i huet, bare veldig lei av svensk innvandringspolitikk.

  Ikke vits å hive ut om en masse ting uten å vite hva man snakker om.

  SvarSlett
 2. Hvor mange nasser i maktposisjonerskal til for å ødelegge et demokrati?

  -1! Og i Sverige blir det nå 20. Det eneste vi kan håpe på er at Nordmenn er mindre historieløse og ikke går i samme fellen.

  SvarSlett
 3. Jævla idiot; skal vedde på at du holder til et majoritært hvitt sted og praktiserer flerkulturalistromantisismen din fra det det fører med seg av harmoni og velferd. Bo på Romsås eller Grønland et par år, du, så skal du få oppleve "berikende" innvandring og "spennende" folkeslag slik jeg har gjort.

  SvarSlett
 4. Har fettet blokkert hjernen? Dette var noe av det dummeste jeg har lest.

  SvarSlett
 5. Først må du lære hva rasist betyr og innebærer. Det er et lettvint argument uten noe substans i seg selv. Når du bruker det ukritisk for å generalisere noe som faktisk er veldig nyansert, framstår du som en idiot.

  Rasist har blitt et helt vanlig fellesbegrep for folk som deg med lav intellektuell kapasitet, rett og slett fordi dere ikke greier ordlegge dere eller sette dere inn i problematikken. Det er mye lettere å slenge rundt ordet "rasist" enn å faktisk møte argumenter med argumenter.

  Det handler strengt tatt heller ikke om rasisme. Det er femti tusen andre gode grunner til å være innvandringskritisk. Problematikken handler i mye større grad om kultur- og integrasjonsproblematikk. Jeg regner ikke med at du har reflektert særlig mye over det. Sånn sett kaster jeg nok vekk tiden min, da jeg tviler på at du kaster vekk din i særlig stor grad ved å ofre en tanke til det samme. I stede kaster deg inn i debatten med ett enkelt ord, "rasist". Det er dessverre alt som trengs fra idioter som deg. Tross alt er det sannsynligvis og omtrent så nyansert du er i stand til å bli i forhold til egne oppfatninger og i problematikken generelt.

  Tilbakestående idiot.

  SvarSlett
 6. VGs debattredaktør er typisk for makteliten når hun skriver "Noen av de unge og ufaglærte føler seg nok mer presset i forhold til at det er stor arbeidsledighet, og «utlendingene stjeler jobbene våre»-retorikken har fungert på dem."

  Dette er utrolig elitist, arrogant, og nedlatende - en "von Oben herunter" mentalitet. Skarsbø Moe later som om bare unge og "ufaglærte" hater den tøylelsesløse innvandringen som de råtne "humanitærene" har brakt til de nordiske landene - med andre ord, hvis du er mot masseinvandring fra Pakistan og Somalia så er du en TAPER!

  Dette er politisk manipulering, bortsett fra at det også er løgn. Stå på, Sverigesdemokraterna, hele norden har øynene på dere og avventer handling!

  SvarSlett
 7. Drygt 94% av svenskarna skäms nu över de övriga procenten i Sverige. Vi ska göra allt för att få bort dessa odemokratiska krafter från riksdagen!

  Det enda positiva med att de nu kommer stt få mer utrymme i svensk media är att alla få se hur "tjukke i hovudet" de är!

  SvarSlett
 8. Bare en ting å si her. Forbanna idiot

  SvarSlett
 9. Tror bloggeeieren burde holde seg til temaet menn og fett og ikke blande seg inn i politikken.

  SvarSlett
 10. @ stort sett alle Anonyme - Det er skremmende å se hvordan frykten og rasismen ligger som et tykt lag av harskt fett på utsiden av dere. Heldigvis er jeg sikker på at dere taper. Og grunnen til det er at alle har anonyme innlegg. Det vil jo med andre ord si - at ballene deres er på størrelse med rosiner. Svake, rasistiske pyser.

  SvarSlett
 11. Taper? Sverigesdemokraterna har jo nettopp vunnet 20 mandater. Dette er ikke tap, og er bare begynnelsen ...

  SvarSlett
 12. Moahaha! "ballar på størrelse med rosiner..." Du kan å få sagt det. Ler herifrå til Sverige over alle stupide kommentarane til dette innlegget :-D Vittig at så mange er provosert av innlegget ditt, samtidig som dei sannsynlegvis ikkje vil kalle seg rasist eller framandfiendtleg. For eit sjølvbedrag! Verda er full av idiotar.

  SvarSlett