onsdag 7. juli 2010

Vil du ha ein perfekt kropp - bruk surrogatmor

Ein kan jo ikkje vere lukkeleg om ein ikkje har ein perfekt kropp. For har ein ikkje ein perfekt kropp, så kan det liksom berre vere med resten. Det er kroppen din som definerer om du er ein suksess eller ikkje. Og i dag har eit godt råd til kvinner - i forhold til korleis dei skal halde på sin vakre utsjånad. Det som øydelegg kroppane til mange kvinner er å få barn. Så difor, ikkje høyr på folk som fraråder bruk av surrogatmødre eller som går hardt ut mot det.

Etter ei kvinne får eit born så kan ho gjerne sjå slik ut. Og kven vil sjå slik ut. Då er ein jo ikkje lukkeleg. For ein er ikkje perfekt.Så difor frys ned egg og sæd, send det til India, kjør greiene inn i ein fattig stakkar, og vent i ni månedar - og vips så har du ein baby. Og framleis ein perfekt kropp. Dette er ein vinn - vinn situasjon for alle. Den fattige dama, som lar deg bruke kroppen hennar, får nokre kroner, du har framleis perfekt kropp og kan spele rolla som lukkeleg mor. Du må ikkje bry deg om, at nokon kallar deg grunn, umoralsk eller egoistisk. Du har jo heilt sikkert betre kropp ein dei som kjem med skuldingane. Hurra for enkle løysningar!

-----

Oppdatering 16.juli.
Audun Lysbakken veit du. Han er og i mot. Berre så du veit det.

4 kommentarer:

 1. I love it! Gleder meg til boka kommer, Kristian!

  SvarSlett
 2. Bra med litt satire inn denne verdidebatten .Der vi vil ha alt ,bare det kan kjøpes .

  SvarSlett
 3. Det samme vil jeg si om det stadig maset fra folk om [ gi organene sine etter sin død. Dette er også en måte å utnytte en vanskelig situasjon på.
  La ungene bli ufødt og la folk daue om de ikke får et nytt organ. Det er jo slik vi vil ha det ... vi mennesker som ikke har noen problemer hverken med helsa eller med barn og barnebarn. Nei, det sitter nok for mange hyklere i styre og stell rundt om i Norge og Europa og bare snakker piss og har ikke peiling på andre mennesker behov.

  SvarSlett
 4. Du har virkelig ikke skjønt noenting. For barnløse par handler det ikke om hvor vakker kroppen er. Jeg forstår godt par som ønsker barn så sterkt at de tyr til surrogatmødre. Selv har jeg ei datter og det er absolutt det største som har hendt meg. De gir livet en helt ny mening. Og når det gjelder kroppen så er den like fin som før fødselen. Få blir misslykkete etter en fødsel.

  Synes det er synd du har så liten rekkevidde når det gjelder forståelse for andres situasjon.

  SvarSlett