søndag 4. juli 2010

Mannsfett har forska på tjukkasar i badeklede

Som ei oppkjøring til sommar,sol og badeliv, har eg på bloggen gjort ei undersøkjing på kva folk flest syns om tjukkasar i badeklede. Og no er resultata klare. I VG kan ein idag lese om badetøy for normale folk. Eller normale kvinner då. Her kan ein mellom anna lese.

Velg strandtøy som du selv synes er fint. Det handler mye om å tro på seg selv. Det viktigste er hvordan man har det inni seg. Tenk på hvor flott du blir med litt farge på kroppen. Ingenting er som ekte solbrun hud!


Hmmm. Eg veit ikkje om eg trur på det. Og artikkelen seier ingenting om normale eller tjukke menn. Kva bør dei ha på seg? Dette?eller dette?Uansett. 11% syns det er sexy med tjukke folk i badeklede. Dei om det. Eg trur ikkje så mykje på det. Eg trur dei berre vil vere politisk korrekt. Fett er fint liksom. Shitbradpitt.

17 % syns det er unødvendig at tjukke folk går i badeklede, medan heile 16 % av folket vert kvalme av tjukkasar i badeklede. Det er ein ekstrem stor grunn til å oppmode alle tjukkasar om å kaste kleda i sommar og fleske til på stranda.

Over 50 % syns likevel at det er heilt greit at tjukke folk går i badeklede. Og kvifor skulle det ikkje vere greit. Folk flest er då altså ikkje så grunne som enkelte skal ha det til. Fram med fettet og flesk til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar