tirsdag 13. april 2010

Dagens værmelding

O`lukke. Kast alle gode tankar om trening og salat. Skyll slankepulveret ned i do. Kom deg ut i sola. Då vert du tynn som ei sylfide. Sol er det som skal til. Så vert du like slank som denne supersmarte, sympatiske og kloke mannen her.

Det er no berre det at feite folk soler seg jo ikkje. Det er dei for feite til. Det er jo ingen tjukkasar med fornufta i behold som kler av seg på stranda saman med anorektiske strandløver. Det er som å tigge etter dårleg sjølvtillit. Om ein ikkje då finn ein avsidesliggande stad i skogen, ein kan fleske til med å kle av seg. For ingting er jo meir sjarmerande en nakne tjukke menn i skogen.

Å endå er det fleire månadar til badesesongen byrjar. Tenk på alle dei fantastiske slankekurane me skal lese om framover. Side opp og side ned om korleis ein skal ta seg best mogleg ut i bikini og spedoo. Det vert nok ei lukke som beriker oss voldsomt. Men truleg vert me ikkje mindre tjukke av det.


Ta på deg shortsen og kom deg ut i sola. Sjekk været på mi favoritt værside.

4 kommentarer:

 1. Ja er vel bare å slenge seg på alle slankekurene man finner, på en gang. Så legge goderiet opp på en fin skål som jeg har gjort. Ser det godt du spiser man mer, sånn er det bare... :) Derreter starter man bare på ny slankekur.

  SvarSlett
 2. Hehe, ja jeg har kjøpt 30 Days!
  Gjesteblogge? Oi, for en ære! Det har jeg aldri gjort før! Men, hvis du vil at jeg skal gjøre det, så: selvfølgelig! :)

  SvarSlett
 3. Begynte på slankekur i dag. Den består av trening og sunt kosthold. Stolt av meg? :)

  sv: Skulle gjerne hatt deg med på bloggtreff altså, neste gang? Alle var invitert, du bare fikk det ikke med deg ;)

  SvarSlett
 4. Ah - så flinkesen du er. Du kan være med å gå tur om kvelden. En liten mil i rask gange.

  SvarSlett