fredag 28. mai 2010

Mannsfett anbefaler: Island

Det der jævla Grand Prix tar snart alvorlig knekken på meg. Det var gøy i gamle dagar. Når ein song på morsmålet sitt, når Åse Kleveland stråla og det var nok med 18 land. No er det heilt og fullstendig galematias. Kvifor i helvete veit eg at dumme Per Sundnes har ei øgle som ikkje er lov til å ha og at den kjempegamle mannen hans har gitt sjenerte Didrik Solheim Tangerudbakken ein bil. Kvifor har VG videoar av Jostein Pedersen som dansar og artiklar med krigstyper om refsing av juryar.

Men i morgon er det altså denne store musikkfesten. Eg gjer lett faen og skal feire meg sjølv i staden. Sidan eg akkurat har hatt bursdag. Men eg vil då likevel komme med ei tilråding. Det er lenge sidan nokon skikkeleg feite folk har vunne Grand Prix. Og ho frå Island, har nok ete sin mengde av godsaker og bacon. Og verda treng fleire feite kjendisar. Feite folk må vinne meir. Stem på Island.


Fleskefia fra Island synger og skråler

1 kommentar:

  1. Syngedama fra Irland var heller ingen sylfide, og du glemte å nevne de småfeite homsene i glitrende hotpants fra Litauen. Sistnevnte var ikke noe vakkert syn. Jostein Pedersen var også blitt bedraktelig breiere over ræva enn før.

    Når vi først driver med litt ukorrekt oppgulp, må jeg også uttrykke min grenseløse irritasjon over han derre Nordlands trompet-grand prix-dvergen som stikker det enerverende oppsynet sitt fram i tide og utide.

    Takk for meg.

    SvarSlett