onsdag 5. januar 2011

Dette er veldig 2010

Altså. Denne Voe skal slutte å blogge. Og no vil dei at ho skal skrive bok. Altså, det er veldig 2010 og gjort før. Berre så det er sagt altså. Og du kan kjøpe boka mi her. Og eg bloggar framleis. Berre så det og er sagt.

6 kommentarer:

  1. Ufattelig hvad menneske i "verdens bedste land" kan få tiden til at gå med. Tag dog et ekstajob, lås pc'en ind i bankboksen, og brug pengene til at rejse til en varm lille ø uden VG og pizza grandiossa. Stå tidlig op og hør fuglende synge til morgen kaffen, das på stranden med en god bog eller gå på opdagelse et nyt sted. Aftenen bruges til at høre på en lokal gammel bedstefar som fortæller om da han var ung, før man lykkelig berusset af et par rom og fløtende kvindeblik går hjem i seng, lykkelig uvindende om verdens realitykendiser, svineinfluensa, næste valg, forkælet norske 14-15 åringers "store problemmer" med at finde ud af hvad de skal klæde på sig næste dag...for ikke glemme de utallige bloggere som har en mening om alt det meningsløse. DET VIRKELIGE LIV KAN ANBEFALLES!

    SvarSlett
  2. Altså. Altså. Altså.

    SvarSlett
  3. Har Voe tatt over media etter Tone Damli Aaberge eller?
    Når jeg går inn på Vg så er det for å lese nyheter, Ikke for å lese om en mulig karriere til en fjortis "blogger"
    Lurer på om jeg skal gjøre som den anonyme Dansken skrev, å dra til en øde sydhavsøy slik at jeg kan slippe unna de meningsløse nyhetene som det har vært en del av de siste dagene....

    SvarSlett
  4. På tide å gjøre forskjell på nyhetsaviser og sladderblader...

    SvarSlett
  5. til han over her, selv om du dro til en sydhavsøy, så hadde du nok skaffet deg internett på en eller annen måte, dermed hadde du også gått inn på vg.no som alle andre... men ja jeg er ganske irritert over at VG og alle andre seriøse aviser ikke lengre er seriøse nok. Slik jeg har forstått det så må de lage en så mangfoldig avis slik at både journalistene har nok å skrive om og slik at alle i Norge skal orke å gå inn og lese, og kanskje trykke på reklamene dems.. VG tar 250 000 kr (om det er per time eller per dag vet jeg ikke, men en av delene) for den øverste reklamen....da sier det seg selv hvorfor journalistene skriver piss! Alt er kommersielt, det er ikke lengre snakk om nyheter som endten er gode eller triste, men rett og slett nyheter som ikke er nyheter, mer som info..

    SvarSlett