søndag 2. januar 2011

Stønn!

Jepp. Ein kan stille klokka etter det. Iallefall stille kalenderen etter det. Alle aviser, vekeblad og andre medier skal no dei neste vekene tyte oss fulle med korleis me skal få rista av oss juleflesket med den eine meir fantasifulle metoden etter den andre. Spesielt skal kjendisane gje oss sine gode råd.

Anbjørg Sætre Håtun ho melder mellom anna at ho skal kysse av seg ribbefettet. Til hennar informasjon, så er ein vanleg julemiddag omlag 2600 kalorier. Og for å bli kvitt det skal ein ha sprek "sengeaktivitet" i heile 32 timer for å brenne det av seg. Reknar med at dette blir nokre hundre timer med kyssing - og truleg såre kjøsselepper for denne "kjendisen". Ellers er det både yoga, alger og andre fantasifulle påfunn.

Som den jævla flinkisen eg er, så har eg passa på å gå mange turar i jula. Så nå eg høyrte pauker og skummel musikk i hovudet i det eg skulle våge meg på vekta i dag tidleg -så var det ikkje så ille som eg hadde frykta. Faktisk ikkje ille i det heile teke. Så etter årets første joggetur - så fleska eg til med marsipan til kaffien. Og skal fleske meg meir med pinnekjøtt til middag.

Men sidan eg er x-feit, og har gitt ut bok om det å være feit - så føler eg at det er på sin plass at eg og gjer nokre gode livsstilsendringsråd sånn i det nye året.

1. Kast alt av godsaker, kaker og anna kalorrik mat. Eventuelt så kan du gje det vekk til ein ven som du ynskjer skal legge på seg og bli feit. Berre for å vere ondskapsfull.

2. Gå deg euin tur i dag. Sånn ein times tid. Så kan du gjere det same i morgon. Og dagen etter det. Og vips, så har du laga deg ei rutine.

3. Ta deg ein røyk. Det døyver sulten.

Jepp det var mine gode råd for det nye året. Flesk til!Snart vår og sommar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar