fredag 7. januar 2011

Per Arne Olsen (Frp) slår et slag for lettbrusen

Per Arne Olsen er idag frifunne for snusk og snask. Iallefall så kan dei allefall ikkje bevisa noko.

Ein mann frå Framstegspartiet gjer aldri noko gale. Ein mann frå Framstegspartiet er som oftast eit offer for media og andre personar med ondskapsfulle meningar. Som berre vil menn frå FRP vondt.

Men i dag er det feiring. Og det vert feira med lettbrus. Kanskje han skal kvitta seg med nokre kilo til valkampen.

1 kommentar:

 1. Trond Birkedal, ex-ordførerkandidat for FrP i Stavanger, er en offentlig person siktet for kroppsrelaterte forbrytelser som har fått forsvare seg (Viggo på lørdag, Magasinet Plot) - og må derfor tåle å få kroppen sin debattert!

  Er der noen andre som mistenker at den egentlige grunnen, under all den politiske broiler-beregningen, til at han ikke klarte å stå fram som homo før ikke var mer eller mindre reell homofobi i FrP, var hans struttende overvekt? At han hadde fått det for seg at det å være en overvektig FrP-homse ville være lik å være en slags annenrangs harry-homse?

  To interessante personer å sammenligne med:
  - Den mest kjente homofile politikeren fra Rogaland: Bent Høie, stortingsrepresentant for Høyre, kunne jo like gjerne vært Mr. Gay Rogaland. I bunaden sin er han jo rene poster-boy'en for forestillingen om homsen som svigermors velstelte drøm.
  - Daffyd Thomas, the only gay in the village. Er det en tilfeldighet at han er både latterlig OG overvektig?

  Referanser:
  - Egne opplevelser som ex-feiting
  - Atkins, Dawn (1998). Looking Queer: Body Image and Identity in Lesbian, Bisexual, Gay and Transgender Communities.

  SvarSlett