tirsdag 21. september 2010

No kan du tinge Feit

No er det ikkje lenge til boka mi,  Feit - Mitt liv som tjukkas kjem i handelen. Du kan førehandstingen den no om du vil. Til ein heilt innforjævlig låg pris. For eg må jo selgje ein del om eg skal bli rik. Eller så kan eg vere med i røyndomstv. Kanskje eg skal spele inn at eg kan slanke tjukke bønder, istaden for den der helvetes jakta på kjærleiken.


FEIT – Mitt liv som tjukkas

«Eg ser på meg sjølv i spegelen: Feite tjukke svinet.»Ein ulukkeleg Kristian (140 kg) står i prøverommet og bestemmer, lett desperat, at nok er nok. Eitt år seinare har han slanka vekk halve seg. 

Dette er Kristian Fjellanger si forteljing om skammen ved å vere den feite mannen. Om at det berre er kjerringar som slankar seg. Og at sjølv om heimegymapparata knekk og svolten gneg innforjævlig, så er det mogleg å nå det store målet: 

Å bli en vellukka slank mann. Og få pult

5 kommentarer:

 1. Fantastisk, Kristian! Gratulerer både med det eine og hitt! Eg er imponert over deg!

  SvarSlett
 2. Du er en flott person. Enkelt og greitt.Du skal nok få pult au.DET har du kanskje allerede;-)
  Anonym, som godt kunne pult det flotte menneske som kom fram or feittbeskyttelsesdrakta, sjølv om han eigentleg var der heile tia....

  SvarSlett
 3. Pult er en innretning på skoler hvor elever kan sitte i ro på en stol med tilhørende bord hvor f.eks bøker om respekt for menneskeverd kan legges ned for videre fordypelse.....:-)

  SvarSlett
 4. Jeg registrerer at du ikke ville publisere innlegget mitt som omhandlet den egentlige latskapen-den som dreide seg om at vi i den vestlige verden driter i om de som jobber på kakaoplantasjen som gjør sjokoladespising mulig,får nok til mat på bordet selv , eller ei. MEN Du skal få lov til å sensurere slike sannheter.Slike tanker hører hjemme hos Sosialistisk Venstrepartis partisider. Tror jeg........Ikke sikker...for verden forbedres kun via enkeltmenneskers innsats.....

  SvarSlett
 5. Nå hører jeg på Coldplay synge ...if you ever feel neglected....everything is not lost....

  SvarSlett