søndag 26. september 2010

Innvandrarar og overvekt

Altså. Det er ikkje ei aldersgruppe, folkegruppe eller kjønnsgruppe som slepp unna - me vert alle feitare. Og ei gruppe som aukar raskt - er innvandrarar. Åtte av ti innvandrarar frå Tyrkia er overvektige til dømes. Overvekt og fedme er også eit stort problem for innvandrarar frå Sri Lanka og Pakistan.

Og sjå på dette bilete. Og så ser du etterpå på dette bilete, som tydeligvis er nokre år gamalt. Har ikkje mullaen lagt seg litt ut? Sikkert dårleg med fysisk aktivitet og han ser ut som han er litt for glad i godsaker. Han er jo ein såpass kjent innvandrar at han burde gå framfor som eit godt eksempel. Han kan jo få litt moglegheit til å rette opp ryktet sitt?

For dei bør garantert slanke seg. Fort. For om ikkje dei gjer det, så kjem nok ein eller annan glatt,usympatisk harrytass fra FRP om å skrive ein kronikk om at me skal krevje at alle innvandrarar skal på slankekur - om ikkje kan dei miste oppholdstillatelsen.  Send dei tjukke ut.


Les meir om tjukke innnvandrarar.

4 kommentarer:

  1. Hva er elendig? FRP sin innvandringspolitikk? Eller er du dårlig selv? Lett fyllesyk kanskje?

    SvarSlett
  2. Hahaha Dårlig blogg.. Du må gå å studere på hvorden du skulle blogge.. Når folk klikker din blogg vil dem lese nåkka interessant. ikke noen er tjukk eller tynn.. Back to school.. jeg kan åsså lese at du e full.

    SvarSlett
  3. Takk for gode og konstruktive tilbakemeldinger. Jeg kan lese mellom linjene at du er sur fordi jeg disser FRP. Du er vel en liten brunskjorte med liten evne til rettskriving?

    SvarSlett