lørdag 4. september 2010

Menn vert feitare - og det er kvinna sin feil

Me vert feitare. Og med me - så meiner eg menn. På 10 år har andelen menn med alvorleg overvekt auka med 4% prosent. 11 % av menn i Noreg er no alvorleg overvektige. Etter 10 år med smelta ost, snøggmat og sofasliting, esar mannen ut som ein ballong med fett. Og kven kan me skulda for dette. For mannen er jo uskuldig i dette fettdramaet som no utspiller seg.

Min teori er at dette er kvinna sin feil. Før i gamle dager var menn tynne og slanke - medan "kånemor" var rund, med raude kinn - og hadde middagen på plass når mannen kom att frå arbeid. Men så endra det seg. Kvinna skulle på død og liv arbeide. Så vart det ferdigmat og halvfabrikata - med høgare innhald av kalorier. Dermed vart mannen feit. Og så vil ikkje kvinna ha den feite mannen. Ho vil ha tynne menn med musklar. Sånn at mannen får dårlig sjølvtillit. Og så vert alt bere elende. Og konsekvensane kan bli fatale. Eg berre seier det - eigne aldersheimar for tjukke foreksempel.

Så konklusjonen er at likestillinga har øydelagt mannskroppen. Eller så trener me berre for lite - men det er så kjedelig løysing på problemet.

"Djevelen står i alt som minner! Djevelen står i alle kvinner"

5 kommentarer:

 1. BULLSHIT. totalt crap. og sånn er det i alle fall ikke hos oss. selv om mamma jobber lager hun sunne og næringsrike middager, fedmen kommer somregel av at flere og flere jobber på kontor, ikke gidder å trene, handler take away, småspiser mens de jobber eller gomler foran tven om kvelden. og det er liksom damene sin feil? RIGHT

  SvarSlett
 2. Tar det er litt ironi inni her?XD Dårlig selvtillitt? Vent til du i alle mediaer, film, spill, TV, reklame, bøker etc. blir forlanga at du skal være tynn og muskuløs, da kan du få komme å snakke til oss damer om dårlig selvtillitt;)

  SvarSlett
 3. @Hufsa - trur du menn overhovudet ikkje lar seg påverke av bilete som dette? http://www.nj.com/entertainment/celebrities/index.ssf/2007/12/beckham.html

  Kvinner har ein drøs med støttetilbod, det er forska mykje på etevegring blant kvinner også videre - Menn går for lut og kaldt vatn.

  SvarSlett
 4. hehe, å hvem sin skyld er det at kvinner er overvektige da!?;P

  SvarSlett
 5. HA-Ha.. blir en interessant bok du kommer med tror jeg : )

  SvarSlett