torsdag 15. april 2010

Sunn livstil på flyplassen

Etter Siv Jensen var på Island tidlegare i år, har vulkanane på Island for alvor byrja å bevege på seg. Dette har ført til at heile luftrommet over Noreg er stengd i dag. Og dette er dårleg nytt for flesket. Der sit ein på flyplassen. I ro utan å bevege seg. Og kjøper ein bolle her, og en sjokolade der - og vips så er det tid for ein bedre lunsj. Difor har eg laga nokre tips til deg som sit på flyplassen og forbannar vergudane, flyselskapa og Siv Jensen.1.Kondisjonstrening. Om du er på Gardermoen, så begynner du på gate 30 og går heile vegen ut til gate 13.Ikkje bruk rullefortaua eller la deg freiste til ein sparkesykkel. Hugs på å sjå heilt naturleg ut - slik at du ikkje vert tatt for å være ein terrorist Det er også viktig at du ikkje stoppar på Pizza Hut eller tilsvarende jævelskap på vegen. Gjenta dette i ein time. Kjøp deg eventuelt ein skritteljar.

2.Styrketrening. Det er garantert mange småbarnsforeldre på flyplassen - og ingenting gjer desse meir fornøgde enn om andre syns at ungen deira er fin. Gå bort til dei, skryt av ungen og spør om du kan få halde den litt. Du tek ungen opp av vogna, løfter opp, heldt i 5 sekunder, og tek den sakte ned. Hugs på å kjenne godt på motstanden. Gjenta denne øvinga heilt til mora eller faren vert panisk - stikk då fort unna eller finn ein ny unge. Glimarende styrkertrening.

3. Kosthold. Dette er det verste på ein flyplass. Ikkje kan du døyve sulten med ein sigarett, det er bollar og pizza over alt, og tilgangen på sunn mat er elendig. No er det med andre ord tid for eit lite ekspriment. Du har sikkert gjort noko syndig dei siste vekene - utan at du har gjort opp for det. Det kan du gjere no - ved å faste. Lag gjerne eit lite skilt - *fastande syndar* Då får du litt merksemd og.

Føl du desse tipsa, så kan du nytte ventetida fornuftig og komme i form til speedosesongen.

2 kommentarer:

  1. "Maten" på flyplasser er helt grusom. Jeg prøvde desperat å kjøpe en hamburger på gardermoen. Det skulle vise seg å være vanskelig. Grunnen til å prøve å skaffe en hamburger, er at en hamburger i det minste inneholder kjøtt og grønnsaker. Kjøtt og grønnsaker er bare å glemme på en flyplass. Det eneste som er å få kjøpt er mel i diverse utførelser. Jeg endet opp med å kjøpe pizza hos pizza hut, med forstoppelse som resultat.

    SvarSlett