lørdag 17. april 2010

Støvsugar, husvask og trening

På torsdagskveld ringte dei ei dame til meg, å lurte på om eg ville ha vitjing av ei dame som reingjorde leiligheita mi og samstundes synte fram ein heilt fantastisk, vindunderleg og unik støvsugar. Eg gjekk beint i fella.

Fredags ettermiddag var eg full av forventing til dette fantastisk instrumentet og gratis vaskehjelp. Som det meste i reklamen, er det visse forskjellar mellom forventingar og den reelle opplevinga. For det første kom det ein gut, sidan dame var sjuk. Ein tynn jypling frå Oslo vest. For det andre så var det ikkje snakk om reingjering av heile leiligheita, meir punktreingjering av ymse stadar i stova. For det tredje kosta denne avanserte støvsugaren 32000. Altså trettitotusenføkkingsspenn for ein støvsugar? Eg takka høfleg nei, og sendte den tynne guten på dør. Før han gjekk så fekk eg ein pakke med konfekt - som takk for at han fekk komme.

Dårlig deal.Eg får helle nytte den gamle støvsugaren eg har. Kanskje litt oftare enn vanleg. For det er trening i husarbeid. Berre sjå på denne oversikta.

*Lett husarbeid - 144 kaloriar i timen
*Lage mat - 144 kaloriar i timen
*Skrubbe golvet - 330 kaloriar i timen
*Vaske bil eller vinduer, eller slå plenen - 270 kaloriar i timen
*Handlinghg med vogn - 216 kaloriar i timen


Med andre ord så var det jo heilt greit at han ikkje vaska heile leiligheita - og at ein har litt dårleg vaskeutstyr, då må ein legge meir kraft i det heile - og på den måten forbrenn ein jo meir kaloriar og. Så pytt.

Det verste er no sjokoladen. Den står på bordet og skrik: Kristian, et meg, et meg. Jævla greie

2 kommentarer:

  1. Et, Kristian, Et! Fordi det er lørdag, du kommer til grise litt i sofaen - altså fra sjokoladen - og kiloene vil renne av deg når du søndag våkner opp til å måtte skrubbe bort sjokoladekliss. Og det er veldig godt å bli kvitt fristelsene med en gang!
    Jeg foreks drakk opp varene som var igjen fra påsketuren i sverige forrige helg.

    SvarSlett
  2. Herregud, snakk om rip-off. Liten idé; spis sjokoladen og brenn kaloriene ved å vaske leiligheten? :)

    SvarSlett