onsdag 14. april 2010

Miss Mannsfett 2010

No har dei kjempesmarte og skikkeleg gløgge gutane på Paradise Hotel kåra Miss Paradise etter stripping og intervjurundar. Eg har ikkje sett intervjua, men kan tenke meg at det gjekk slik.

Paradisgutt: Kva er ein pluss ein?
Paradisjente: Eeehhhheee.....nei sei det du
Paradisgutt: Ehhhhh.....nei sei det du
Paradisjente: Ehhhh....nei sei det du
Paradisgutt: Ehhhh.....vis meg puppane dine
Paradisjente: ....oki

Vinnaren er nok sikkert ei smart og grei jente som veit å sette pris på den gode samtalen, indre verdiar og dei nære ting. Ho er sikkert på ingen måte overfladisk og dum.

Men missekåringer er jo flott og bra, og eg vil ha mi eigen missekåring her på Mannsfett. Det har vore fleire nominerte, men her er altså vinnaren. Flott smil, flott krop, god haldning og framfor alt - naturleg vakker. Mannsfett gratulerer med tittelen Miss Mannsfett 2010.

2 kommentarer:

  1. Du er faretruenede nær sannheten. Spørsmålet gikk ut på hvilket parti Obama tilhørte. Èn av jentene klarte det. Med hjelp og hint. Og hvorfor skal de vel gidde å vite det når de kan ta på hverandre og ha intelligente konkurranser dagen lang:)

    SvarSlett
  2. Rasende er ok. Da kjenner man ihvertfall at man lever! Det gjør man nemlig i mindre grad når man tenker på kalorier, men la gå. Antar at det er like mye kalorier i disse som i friske bær, altså lett, kalorifattig snacks med mye nyttige stoffer:) Jeg liker bloggen din Mannsfett. Er det ok om jeg kaller deg det?

    SvarSlett