onsdag 5. mai 2010

Ting eg faktisk ikkje trudde det var mogleg å forske på

Ein veit lite om menn og menn og etevegring. Ein veit og at menn bryr seg mindre om kva ein et enn kvinner. Og kvinner er ondskapsfulle og lager nye formar for kalorihaldig mat som me men puttar i oss. Ein veit og at det er stusseleg å vere tjukk - og at du dauer lenge før du skal.

Men det sluttar ikkje der. Det er faktisk ikkje måte for elendighet ein kan verte utsatt for om ein er tjukk og slankar seg. Vert tjukk og slankar seg. Vert tjukk og slankar seg. Ikkje berre er det vanskeleg å få seg noko på byen, men ein kan og knekke armleddet oftare. I ein studie som er gjort menn som slankar seg og underarmsbrudd - ser ein at det er langt større hyppigheit med armbrudd, blant menn som har slanka seg.Kanskje det hadde vore meir nyttig å forske på menn og etevegring? Sånn på meir generelt grunnlag. Ei jente som har bulimi er det synd på, medan ein bolegutt er ein idiot. Men begge to er jo eigentleg sjuke og burde få hjelp. Jenter som har bulimi veit samfunnet mykje om, medan ein veit lite om gutar med etevegring. Kan hende ein burde ha forska litt meir på det enn slanking og armbrudd - eg berre spør. Ropar i skogen - og får nok lite svar.


Idiotisk bolegut eller offer?

1 kommentar:

  1. Selv om man har mye muskler betyr ikke det at man går på anabole sterioder. Noen gjør det kanskje, men det er mange som ikke gjør det.

    SvarSlett