lørdag 29. mai 2010

Mannsfett på Eurovisionstrening

Eg hatar treningsstudio. Verkeleg. Overtrente gutar som heilt sikkert nyttar dop for å bli store og jenter som sminkar seg før og etter trening. Supertrente mennesker som ler av oss som ikkje ser ut som ein konfektbit der ein står å svettar på ei tredemølle. Så slikt svineri har eg aldri besudla meg med.

Men når eg hadde bursdag - så fekk eg av min gode ven Åsgeir eit kort med sju dagars gratis trening på Elixia. Stedet som skal gje meg både trening og velvære. Og saman med det kortet, måtte eg love at eg kom på treningstimen hans i dag. Laurdag 29.mai. Og kva dag er det i dag. Jau - det er jo Eurovision. I Oslo. Share the føkkings moment.

Eg fann det plagget eg har som ser mest ut som ein Eurovisionsrekvisitt - Ei t-skjorte med Kristin Halvorsen i gullskrift og la på veg mot Hellhouse. Så her er ein bildereportasje med Mannsfett på "Eurovision workout".Spent og nervøs fann eg det sjølvagte helvetsstedet Elixia


Sjølvsagt. Her på Elixia kan me ikkje røyke utanfor inngangen. Møkkafolk.


Åsgeir i paljettshorts. Heimelaga. Snill fyr. Men som du ser. Ja, eg seier ikkje meir.


Sal som er pynta med ballonger og stas. Hjelpes.


Bein utan koordinasjonsevne skal på saltrening. Diggolo Diggolei - alla kommer faen til å titta på mei.
Dette er Maria. Eg vart litt forelska i ho. Tidlegare treningsinstruktør. Eg sto ved siden av henne. Ho var ei god moralsk støtte. "Berre konsentrer deg om beina Kristian - ikkje så nøye med armane". Jepp. Enig!


Etter timen. Lett svett overalt. Og eg seier deg - overalt!


Jammen var ikkje Ida Speilvendt på trening. Eg legg ut bilde av deg som hevn, sidan du sa eg måtte jogge litt fortare. Er du ikkje lett raud i ansiktet Ida?


Begge instruktørane. I Paljettar.

Eg er heime att. Drikk kaffi og røyker. Men det var ganske kjekt. Og eg har kanskje pittelitt mindre fordommar enn før. Men ein skal ikke kimse av ein god fordom.

Eg gjer dog endelaust faen i om Didrik Tangerudbakken vinn i kveld. Eg skal feire meg sjølv. I kveld er det Kristianfestival. Hurra!

3 kommentarer:

  1. Ikke så rød som toppen jeg hadde på meg da, men close.. mer sånn griserosa, tenker jeg vi kaller det! Takk for at du delte det fantastiske bildet med verden!!!!!

    SvarSlett
  2. wow eg eg heilhjarta imponerad :D

    SvarSlett
  3. Og sidan eg no e so heldige at eg kan kommmentera: takk for mang ein hjartans god latter! You are absolutely my kind of bloggar!

    SvarSlett