mandag 3. mai 2010

Kakeidioti

Når ein skal ete kake så syns eg ein skal ete kake. Då skal ein fleske til å ete som om det ikkje er nokon morgondag. Då har ein allereie skeia ut, og om ein får i seg 500 kalorier for mykje eller 800 - det kan då vel faen meg ikkje spele ei enorm rolle?

Glade slankere som Jeanette Roede og Fedon Lindberg har forslag på sunne kaker. Bruk blant annet Menkomel Wipping i staden for kremfløyte. Men alvoreleg talt. Menkomel Wipping smakar jo god gammaldags drit. Kven gidd å ete ei kake som har 10 % mindre kalorier enn ei vanleg kake, men smakar berre halvparten så godt? Då kan ein likså godt ete ei banan eller eit eple.Skal ein ete kake, skal ein kjenne av valken veks. Sjå magen vert større og at skjorteknappen sprikar. Også får ein heller ha dårleg samvit dagen etter. Trene litt ekstra og love seg sjølv at det skal gå lenge til neste gong ein et kake.

Eg åt lefse i går. Og har dårlig samvit idag. Men eg skal ut å jogge med tjukke Liv, så eg reknar med at den joggeturen tek knekken på lefsa (og Liv). Og i morgon er alt gløymt.

2 kommentarer:

  1. Kunne jeg vært mer enig? Nei. Et rungende ja til lefse med bondesmør og fri for fiksfakserier! Hva i huleste helsike er Menkomel Wipping?

    Hilsen
    Lefselover

    SvarSlett
  2. Det meste av sokalla lettprodukt er noko svineri og kjem ikkje inn over dørstokken i min heim.

    SvarSlett