tirsdag 8. februar 2011

Tynnlefse er ikkje mat for menn i Framstegspartiet

Staten ernæringsråd la fram nye kostholdsråd førre veke. Egg var vel av dei tinga som ein framleis kan ete. Med godt samvit. Sjølvsagt ikkje for mykje. Men har ein lyst på egg, så har ein lyst på egg. Så får ein ete egg. Om ein så må gå frå kommunestyremøte. For å ete egg. For sakspapira til kommunesyremøte var berre ei tynn lefse. Og lefse skal ein være litt meir forsiktig med.

Tynnlefse. Ikkje mat for medlemmar i FRP

1 kommentar:

 1. Trond Birkedal, ex-ordførerkandidat for FrP i Stavanger, er en offentlig person siktet for kroppsrelaterte forbrytelser som har fått forsvare seg (Viggo på lørdag, Magasinet Plot) - og må derfor tåle å få kroppen sin debattert!

  Er der noen andre som mistenker at den egentlige grunnen, under all den politiske broiler-beregningen, til at han ikke klarte å stå fram som homo før ikke var mer eller mindre reell homofobi i FrP, var hans struttende overvekt? At han hadde fått det for seg at det å være en overvektig FrP-homse ville være lik å være en slags annenrangs harry-homse?

  To interessante personer å sammenligne med:
  - Den mest kjente homofile politikeren fra Rogaland: Bent Høie, stortingsrepresentant for Høyre, kunne jo like gjerne vært Mr. Gay Rogaland. I bunaden sin er han jo rene poster-boy'en for forestillingen om homsen som svigermors velstelte drøm.
  - Daffyd Thomas, the only gay in the village. Er det en tilfeldighet at han er både latterlig OG overvektig?

  Referanser:
  - Egne opplevelser som ex-feiting
  - Atkins, Dawn (1998). Looking Queer: Body Image and Identity in Lesbian, Bisexual, Gay and Transgender Communities.

  SvarSlett