torsdag 26. august 2010

Mannsfett vurderer Botox

Eg skal snart lansere bok. Om berre 2 måneder faktisk. Tittel er blitt Feit. Så det så. Det er godt å vere ferdig med det arbeidet, sjølv om det gjenstår mykje med marknadsføring og liknande. Pappa har lova å kjøpe, så det vert iallefall solgt ei bok.

Men no er jo arbeidet med å gjere seg klar til lansering. No skal eg sjølvsagt legge meg i hardtrening, sulte meg for å framsjå mest mogleg perfekt ut (til Klassekampen lagar ei notis med eit mikroskopisk bilete)

Men sjå her. Når denne guten smiler. Noko jævlig med smilerynker. Sjølv om eg er sur og gretten på blogg - så er eg oftast blid i røynda. Kanskje eg har smilt for mykje.


Så no lurer eg på. Skal eg freiste Botox. Gjennom dei siste åra har andelen norske menn som nyttar Botox auka frå 5 til 10 prosent. Liz Hurley brukar det og - og ho har ikkje ei skrukke.

Her er flaska som gjer at eg ikkje vil kunne smile skikkeleg att før me er komen til 2011. Skal - skal ikkje?

7 kommentarer:

 1. Fett er tittelen på boka? SERR? Da må jeg si gratulerer da,skal den bare handle om fete menn? hehe:P

  SvarSlett
 2. Kjære kristian. Styr unna Botox værsåsnill? Liker å se fine smilerynker forme fjeset i fantastiske uttrykk :-)

  SvarSlett
 3. Ikke prøv det, Kristian! Det har andre gjort før deg og ditt prosjekt er for orginalt til at du går i opptråkkede stier. Du blir jo ikke finere heller. Gleder meg til å se Feit!

  SvarSlett
 4. Ja, for botoxfjes er så utruleg mykje finare enn eit naturleg blidt anlet. Dropp ideen med ein gong. Om ikkje får du gras ut av nasa eller noko anna ekkelt.

  SvarSlett
 5. Ja, for botox er så FETT lissom....

  gleder meg til boka!

  SvarSlett
 6. Du e så søde, Kristian! Lag masse sånne fjes!

  SvarSlett
 7. nei nei nei nei! får ikke lov.
  så det så!

  SvarSlett