søndag 29. august 2010

Feite folk ass.

Det å være feit er ikkje berre enkelt. Og det er jo ikkje grenser for kva harselas ein kan ha på feit folk sine vegne. Denne veka har ein kunne lest om at tjukke folk nyttar meir drivstoff enn tynne svin. Om ein er feit, bruker bilen meir drivstoff enn tynne brukar på å kjøre same avstanden. Ikkje berre er tjukke folk ille å sjå på, men dei er og med på å bryte ned klima og øydelegge kloden. ( sjølvsagt i tillegg til diabetes, hjartesjukdomar og fanden og hans oldemor) No burde jo tjukkasene gått, fordi då får dei jo litt fysisk aktivitet istaden. Kanskje Statens råd for ernæring og fyisk helse burde lansert ein ny kampanje. - Gå med ein tjukkas til butikken - redd helsebudsjetta og miljøet.

Denne veka har me og kunne lese om ein feit fyr som blir sittande fast i ein solstol og at jenter er så feite at dei kjem tidlegare i puberteten. Kjip veke for feite. Trøsta får vere, at neste veke truleg vert verre.

Får håpe han ikkje skal køyre så langt.

2 kommentarer:

 1. Du forsvarer feitinger? Nei og nei.

  SvarSlett
 2. Det å være overvektig er et helseproblem.

  Ikke nok med det, men i tillegg blir man nokså lei den samme maten hele tiden, som bare ender med å smake kjedelig når man har spist litt for mye godteri og cola, +fet mat.

  Det er faktisk mye god mat man kan få tak i som i tillegg er sunn. Og trening er jo viktig for kropp og helse.

  Det høres kanskje litt egosentrisk ut, men jeg blir nesten litt irritert når folk vet at de kan gjøre noe med vekten sin, og allike hvel ikke bryr seg.

  Jeg kjenner nemlig en overvektig dame, som av en eller annen grunn alltid er "allergisk" mot sunn mat. Jeg kan ikke hjelpe å føle at hun da faktisk ikke bryr seg om hva hun spiser.

  Disse tingene har jo i tillegg store problemer for samfunnet vårt, eksempelvis at mange spiser mer enn de trenger.

  Greit, det finnes mennesker som ikke kan hjelpe at ting er som de er, som i USA, der folk har dårlig råd og sunn mat koster mye. Eller at noen mennesker har arvelige sykdommer.Og kanskje kan det være forståelig, dog ingen unskyldning, hvis mennesker har psykiske problemer.

  Dessverre er det hvel heller ikke å stikke under en stol at mange i vårt samfunn har blitt for late.

  Det er slike uvaner som irriterer meg.

  Litt som når noen vet at man ikke trenger å begynne med røyking og snus, men gjør det likehvel.

  SvarSlett