mandag 2. august 2010

Kjæresteri og fleskeri

Alle veit at dersom ein er to eller fleire, så et ein meir enn om enn er ein. Om ein sitt åleine å ser ein film, så kan ein gjere det utan å ete. Men er ein to eller fleire - så skal ein kose seg. Med smågodt, potetgull eller vaflar. Når ein giftar seg så vert dette berre værre. Dette er denne mannen eit tydeleg bevis på. Kanskje han burde tatt ein fettsuging?

Eg har den siste månaden hatt ei meniningsmåling om fettsuging - og kor mange av dei som deltok som ville fettsugast. Omlag 36% av dei som svarte - ynskjer ei fettsuging. Resten vil ikkje. Dei syns dei er fine som dei er. Og det er jo bra. Og de 36 som gjerne vil fettsugast. Stram dykk opp - sjølve. Gå ein tur - ta fleskeræva di med ut i skogen. Og bruk pengane på klede i staden - etter du har trimma av deg fettet. Lenge til neste sommar, så du har god tid til å komme i badedraktform.

1 kommentar:

  1. Fleskebergene vil nok heller ha en operasjon på skattebetalernes bekostning, heller enn å bevege den fleskete bakenden sin, dessverre. For de som lider av en sykdom, er det greit, men det er en ørliten brøkdel. De andre burde stå for kostnadene selv. Hele hemmeligheten med å holde seg slank, er å leve et normalt liv og å spise 5-6 måltider pr. dag. Men lite hver gang. Da unngår man å føle seg sulten, pluss at folk man treffer ikke må spy. Problem solved!

    SvarSlett