onsdag 9. mars 2011

Rosablogging

Eg bloggar mest om fett. Og flesk. Og denslags mørke ting. Men i dag skal eg blogge om mote, fashion og kjendisar. Eg skal ta steget ut å vere ein rosabloggar. Fordi eg har noko rosa å blogge om. Eg har vore på åpninga av den nye HM-butikken i Oslo. Eit sokalla flaggskip.Weeee!

Eg og den andre utskremte kom taslande til Majorstua med litt våte sko. Og der var kø som eit vondt år. Av glade, blonde, utspjåka mennesker. Som gledde seg villt til ein ny HM  butikk skulle opne. Og her må eg stille første spørsmål, kvifor denne enorme gleda over Hennes & Mauriz? Det er jo berre ein vanleg kjedebutikk.

Kø. Og Blitzlampar. Weee!

Vel inne på opninga var det heldigvis gratis alkohol. Og eg er ein rev på gratis alkohol. Eg karra sikkert til meg nærmare to flasker sprudlevatn og då vart det straks morosamare på opning. Då kunne ein med litt mindre skam le litt i munnviken av magre skjelett, med trutmunn og høge helar - av begge kjønn. Som føler at dei er på innsida av fashionbransjen ein gong for alle - sidan dei no er på åpninga av dette flaggskipet.

Det var og rabatt. 25 % på alt. Weeee! (rosabloggingsutrykk) Eg var sjølvsagt då fornuftig og kjøpte meg ei jakke. Og 3 par solbriller. Fordi det er jo greit å ha solbriller frå HM når ein skal ha parkfylla til sumaren.Og jakken altså, sidan eg bloggar om fashion og mote, den var blå. Og ganske fin.

Etter jakkekjøpet gjekk me på kjendisjakt. Me fann ein som me begge trur var med i Idol for nokre år sidan, helste på ein journalist me kjende - og dessuten har jo eg gitt ut bok. Og eg var jo der. Og eg er jo iallefall ein F-kjendis. Minst. Men det var såpass kleint med alle trutmunnane at eg og reisefølge UnniPunni valgte å gå lett på fylla i staden. På ein tysdag. På Kvinnedagen og feitetirsdag. Idag er det onsdag - og i dag skal det trenast.


Weeee!
Drikk masse gratis - latar som eg ser på klede


5 kommentarer:

 1. Variasjon er bra, men hvor blir det uttrykk som "..jeg simpelthen bare ELSKER denne skjorten", "jeg kjøpte denne jakken og er bare såååååå fornøyd", "disse brillene er driiiiitkule og smashy", "H&M har åpnet ny superstore, de har bare de beste produktene;););)". Sånt må til. Og en god, gammeldags link dersom produsenten gir deg varene gratis.

  Keep up the good work:) Hilsen fetter Torstein

  SvarSlett
 2. H&M er ikke bare en vanlig kjedebutikk, det er også en shitty kjedebutikk med bokstavelig talt frynsete kvalitet. Men gratis tilgang på sprudlevann skulle nok fått meg til å dra på butikkåpning også. Min eneste bekymring er imidlertidig hvorvidt kvaliteten på sprudlevannet gjenspeiler HM-standarden.

  SvarSlett
 3. Sprudelvannet var bra. Og den ironiske distansen til det hele var fin. Jeg kunne være sur med god samvittighet.

  SvarSlett
 4. Hallaien Kristian!

  Så morsomt å treffe på deg oppi mylderet av lipglosser :-D! Du e faen en standupstjerne på brisen! Veldig gøy, haha!

  SvarSlett