torsdag 10. mars 2011

Livsfarlig for lettlurte

Altså. Om du er feit og vil gå ned i vekt, så kan ein verte ganske desperat. Ein vil være like slank og fin som dei andre. Og då er lett å la seg lure av slankepiller og anna satansskap som pulver, kapsler og anna piss.

Men altså. Om det hadde virka. Og om du kan få drøymekroppen for 5000 kroner i piller. Kvifor trur du då at 25% av folka i Noreg er overvektige?Og dessuten er det farleg.

Vil du bli slank, gå deg ein tur i dag. Og i morgon. Og gjer det i ein månad. Når det er blitt ei vane - kan du legge om andre vanar. Og då tek du av. Litt etter litt. Fakta faen.

4 kommentarer:

 1. http://beatelill.blogspot.com/2011/03/feit.html

  SvarSlett
 2. Og hvis du vil gå ned enda litt mer, så bytter du ut potetgullposen med frukt og grønt. :)

  Men det er nok heller slik at normenn er late og ønsker ikke å ta den jobben som må gjøeres. Da er det bedre å teste ut alle mulige enkle løsninger som de kan gjøre fra sofaen som de er så glad i :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Forby potetgull i butikkene. Folk kan lage sitt eget hvis de har så lyst på.

  SvarSlett
 4. Godt innlegg Kristian - som mange av de andre innleggene dine. Leste i Confex sin brosjyre for konferansen om overvekt og fedme blant barn og undgom at du har et traumatisk forhold til helsesøstre. Den brosjyren kom i posten to dager etter at jeg hadde skrevet dette om den kommende veiingen av norske skolebarn:

  http://www.dagbladet.no/2011/03/22/kultur/debatt/debattinnlegg/15907275/

  Keep up the good work!

  Hilsen fra Tina

  SvarSlett