søndag 28. november 2010

Møkkasak

Verdens Gang, betre kjend som VG er det medie som skal redde oss alle frå fedme og elendighet. I dagens gladsak fortel dei deg at du kan ete 14 gram ribbe - og få i deg 100 kaloriar.

Jammen, ka faen? I jula skal ein legge på seg. Ein skal ete og kose seg. Om ein ikkje kan skeie ut i jula og kose seg glugg forbanna ihjel utan å være redd for å snuse i seg nokre ekstra kalorier - kortid skal ein gjer det då? Då får ein heller berre ta med den nyvunne fettvesten sin med seg på tur i heile januar og februar. Så glir fettet av igjen. Og når det er så mørkt og jævlig som det er i dei månadane - så er det jo ikkje så mykje anna å ta seg til.

Et! Et! Et!

1 kommentar:

  1. Jeg likte ikke oversiktsbildet til VG med alle disse 100kcal-porsjonene. Jeg er allergisk mot banan, nøtter,mandler, ananas,liker ikke den fettflekkede billige, vasstrukne kokte skinken de har der,kan ikke fordra lammerull, mørk sjokolade er ikke så godt som lys sjokolade..

    Surkålen og ribba så mye bedre ut :-) og siden det er iskaldt, kuling og sånt, så tror jeg på fettpolstring, for det sparer sikkert strøm,- så spis godt i julen.

    SvarSlett