fredag 23. desember 2011

Juleflesk

Altså. Det er eit lite helvete å finne ut kor mykje ein kan ete og kor mykje ein ikkje kan ete i jula, for å være sikker på å komme i dressen på nyttårsafta. Eg freistar å oppsummere dei ulike råda som vert gitt - slik at du ikkje må kjøpe nye undikar på 4.juledag fordi ræva di er blitt for stor.

For altså. Visste du at dersom du meskar deg med ein kokosmakron og tre fiken så må du i følge ho Grete. Ja altså ho Grete Roede jogge eller gå på ski i heile 23 minuttar for å forbrenne det. Så mitt råd til deg er då - et noko anna enn fiken og kokosmakron. Skal du først ete julegodis så må du sørge for å ete noko som er skikkelig godt. Og ikkje noko så nasty som ein fiken. Følg lenken for å sjå heile tabellen.

Vidare så er jo jula på mange måtar dei jævla lågkarbofolka si høgtid. Det er fett så langt auge kan sjå - og me kan berre takka vår skapar for at me har belgisk smør i butikken. Så dei er sikkert lukkelege - og det er sikkert flust med lågkarbobøker under juletreet. Men varsko her. Ny forskning syner at lågakarbokost både kan gje depresjonar, kreft samt ein del andre sjukdommar. Så det er best å halde seg unna. Eg syns ein skal høyre på juledronninga, Ingrid Espelid Hovig sitt manta: Litt av alt. 

Så er det slankelegen som seier at du må berre ete i vei. For du legg ikkje så mykje på deg. Sånn eigentleg. Gladmeldinga frå han er at du kan ete meir enn du trur for å legge på deg ein kilo juleflesk. Så det så.

Og om du i tillegg har ønska deg noko av dei produkta i denne artikkelen så får du sikkert enorm motivasjon til å trene - og då kjem du slank og smekker ut av jula. For ingenting er jo meir inspirerande enn nokre jævla perfekte zumbasko.

Men om du har tenkt å gjere som meg. Gje fullstendig faen - og ete til du får kjøttsvette - og heller trene det av deg igjen i den lange kjipe januarmånaden, så er det eit råd som er det beste. Finn den tjukkaste i familien eller på festen - og klistre deg på det menneske. Då ser du alltid tynnast ut uansett. Sjå eksempel under. Ha ei feit og god jul

8 kommentarer:

 1. Fyfaen mann. Jeg tror jeg digger deg over alt på jord. Det er som å lese meg selv her. Du er fantastisk. Ditt vokabular gleder meg stort. Stort! Takk for at du skriver blogg, nå skal jeg og meske meg med bloggen din. - Ragnhild. (eller du kan kalle meg forfølger/stalker. for nå er jeg det.)

  SvarSlett
 2. Tull, julen er jo en glimrende tid å slanke seg. Bare god, gammeldags, sunn, hjemmelaget mat og masse tid til å gå tur.

  SvarSlett
 3. Hadde aldri hørt om boka di, men den skal kjøpes inn. Har dessverre aldri hatt muligheten til å henge sammen med en som er feitere enn meg, men godt tips. Ellers spiste jeg veldig godt i julen, og la på 7-8 kg. Om jeg veide 165 eller 180 før jeg skulle begynne å endre livsstilen hadde liksom ikke så mye si..

  Brilliant skrevet!!

  SvarSlett
 4. Hei Kristian! Du skreiv den beste dokumentaren eg las i fjor, høgtideleg kåring:) http://www.youtube.com/watch?v=F7WsU_IG1zM&feature=related

  SvarSlett
 5. Slanketips ?

  http://www.slanke-tips.com

  SvarSlett
 6. Glæder mig til julen, nu er der heldigvis ikke så lang tid igen :)

  SvarSlett