fredag 3. desember 2010

Smart triks for å ta av nokre gram

Om du går på vekta og syns den viser litt for mykje. Så finns det håp. Ta av deg alt du har på. Og eventuelt ta ein skikkeleg reverenske av ein intimabarberingsrunde. Kor mykje du tek av, kjem jo sjølvsagt an på mengde av kroppshår. Men om du er som han karen under, så snakkar me kanskje ein liten kilo. Hurra for gode slanketips.3 kommentarer:

  1. Eg vil ikkje vite korleis du får tak i desse bilda. Eller kva søkjeord du bruker for å søkje dei opp. Eg blei faktisk litt kvalm no. Yoghurten eg starta på blir nok ikkje avslutta. Søpla neste.

    SvarSlett
  2. Kanskje bildet av dette hårete vesenet kan brukes i krigen mot de overflødige kiloene; skriv det ut og teip bildet opp på kjøleskapdøra. hilsen overvektig.

    SvarSlett
  3. Jeg kjøpte boken din lørdag 11.12 og leste den søndag. Jeg sa noe om at det var litt lengre kø da Snåsamannen signerte enn da du satt der og flyttet på bøkene dine, men det hadde vært bedre om det var omvendt. Budskapet ditt er vel så viktig som Snåsamannen sitt. Jeg har endel kommentarer til boken din, men vil lese den om igjen for å kunne formulere og vektlegge meningene mine bedre. Det er tydeligvis forskjellige motiv for å slanke seg, og forskjell på oppfatninger av overflødig hud. Dette er helt klart kjønnsbaserte områder. Men det hadde vært morsomt å diskutere slike tabuområder med deg.

    SvarSlett