onsdag 31. mars 2010

Heller lubben enn tjukk i hovudet

Draumedama Sigrid Bonde Tusvik skal få eit stort påskeegg i år. Ho seier det akkurat som det er. Gutta i Paradise Hotel er tjukke i hovudet. Etter å ha hatt Peter Pulgård springande rundt kvar einaste tabloid i ei altfor lang stund, skal ein no skape tilsvarande udugeleg kjendis.

Eg lurar på korleis Paradise Hotel hadde vert dersom det hadde vore med folk som var normale. Altså ein valk her og der, kvise i panna og nokre fungerande hjerneceller. Hadde det blitt side opp og side ned i avisene om to normale mennesker hadde hatt sex på tv? Eller hadde folk flest syns det var ekkelt?

Eg håpar alle desse guttane et skamlaust mykje i påsken. Og legg på seg. Og vert småfeite. Det hadde gjort godt langt inn i sjelen.Orkar ikkje å legge inn eit bilde av dei dumme gutane, så legg inn eit bilde av kule og morosame Sigrid Bonde Tusvik istaden.

8 kommentarer:

 1. Er det enten eller da? Kan man ikke være slank og smart eller lubben og tjukk i huet? Hehe. Håper jeg er førstnevnte... men føler meg ofte som sistnevnte. Jadda. Men skal ete påskeegg til jeg driter melkeskum....

  Forresten, paradise hadde ikke blitt en suksess med stygge feite folk. Desverre. Kjenner med meg selv at jeg ikke har så lyst til å se dissing på skjermen. In natura går det bra, men det er noe med tv som gjør folk enda bleikfeitere enn de allerede er :P

  SvarSlett
 2. Frk. Speilvendt.

  Les overskriften ihvertfall da.

  "Heller lubben en tjukk i hodet"

  Problemstillingen sånn som den er og som samfunnet desverre fortsetter å ønske og hamstre opp er slike hjernedøde kjendisprogrammer hvor man får lite annet ut av det en korte gleder ved å se to deilige idioter ha sex på nasjonal tv.

  Dette vil jo heller aldri forandre seg da man selvfølgelig ikke kunne lagd samme konsept med u atraktive mennesker. Men finnes jo også mennesker med litt fett på kroppen som kan være nydelige/kjekke som man kunne laget et lignende konsept med, Måtte jo hatt en litt annerledes vri ja, da størsteparten av seergruppen til disse programmene foretrekker tynne storpuppede en det motsatte, men kunne latts eg gjennomføre.

  I bunn og grunn ender det jo opp i at vi desverre er overfladiske først og inteligente som en god nummer to =)

  Merker jeg har mye mer jeg hadde hatt lyst til å dytte inn her, men tross alt bare en kommentar så kutter det her ;)

  SvarSlett
 3. Takk for at du sa det jeg har tenkt i altfor lang tid.

  SvarSlett
 4. ...... I disse påske... (egg) tider..... AMEN TO THAT!

  SvarSlett
 5. Det har jo vært et tilsvarende program, Big Brother het vist det.... Var sex, hjernedødt, valker, lubbenhet, nakendusjing, fyll og et par kviser der;)

  SvarSlett
 6. Ehh? Riktignok syns jeg Paradise Hotel og reality generelt er totalt håpløst, men nå er det vel ingenting som er mer håpløst enn å faktisk se på det? Og når ble det ett minus å holde seg iform? "En valk her og der" er plutselig noe positivt? Er det rart folk er feite og sjuke.....

  SvarSlett
 7. Personlig har jeg ingen ting imot at folk har litt ekstra fett på kroppen, hvis det er det de vil. Det jeg ikke orker er å høre på alle dem som klager om at de er feite og ikke kan gjøre noe med det.
  Greit nok at en brøk del av dem er faktisk syke, men alt for mange som påstår de er men bare ikke har selvdisiplinen til å stoppe spise, eller spise riktig :p

  For det handler kun om selvdisiplin. Greit nokk, nå har vel jeg aldri slitt med de ekstra kiloene, heller tvert imot, men jeg skal ikke dømme mennesker som liker masse god mat og står for det. Skjønner godt jeg at det er mennesker som bare har lyst til å dytte i seg alt som frister øyet, bare ikke kom gråtende etterpå når man topper 150. Har man derimot ikke noe problemer med vekten sin så bra for dem =)

  Fedme er en helsefare, jada, men jeg ser på det på samme måte som om folk velger å røyke, drive med ekstrem sport, ligge i solarium 20min hver dag, drikke mengder med alkohol. Det er gleder folk velger seg som desverre går utover helsen.
  Man bør ta en titt på seg selv og hvilke uvaner man selv har før man begynner rakke ned på andres uvaner.

  P.S. Hadde helt glemt bigbrother =)

  P.P.S Ingen som har sagt noe om at det er feil å holde seg i form ;)

  SvarSlett